Aplikace

Orientare și consiliere în carieră eficientă

Salmondo este o aplicație web ușor de folosit, realizată împreună cu experți de renume din Cehia, concepută pentru elevi si consilieri de orientare în carieră.

Datorită testelor psihologice, al chestionarelor și al altor instrumente, elevii descoperă mai multe despre ei înșiși și care ar putea fi cea mai potrivită cale educațională pe care o pot urma. Astfel, îmreună cu Salmondo, consilierii școlari pot oferii consiliere în carieră elevilor săi în mod eficient, economisind timp prețios. 

încercați Salmondo

Alătură-te școlilor din România care folosesc Salmondo ca și instrument de consiliere și orientare în carieră.

Harta școlilor

De ce să folosești Salmondo ca instrument de orientare și consiliere în carieră în școala ta?

Sfaturi eficiente

Consilierii și profesorii în educație și carieră sunt obligați tot mai mult să sprijine elevii în alegerile lor în carieră. Cu toate acestea, deseori nu au timp sau resurse pentru a ajuta în mod eficient și a își oferi sprijinul necesar elevilor. Salmondo oferă o modalitate de a îndeplini rolul de consilier într-un mod calitativ, eficient și plăcut pentru elevi, facilitând în același timp consilierii.

Valoare adăugată pentru părinți și școală

În societate se vorbește din ce în ce mai mult despre necesitatea inovării în educație. Salmondo este un exemplu de serviciu care va aduce o nouă dimensiune studiului, în timp ce este accesibil de achiziționat, ușor de implementat și ușor de operat. Statisticile arată că părinții au în vedere tot mai mult aplicarea copiilor lor la astfel de activități. Oferindu-le Salmondo, îi anunțați că soarta copiilor lor contează.

Cele mai bune perspective pentru elevi

În al treilea rând, desigur, dar și cel mai important - pentru că Salmondo este aici în primul rând pentru elevi. Alegerea studiilor superioare determină în mare măsură o viitoare carieră. Pentru consilieri, Salmondo înseamnă cea mai bună metodă de a sprijini elevii în deciziile lor cheie din viață și de a face tot ce pot pentru a-și elege un traseu educațional care să ii facă fericiți.