Cum să cumperi?

Școlile și consilierii care doresc să cumpere Salmondo elevilor lor vor primii un cont cu numarul de licențe dorit cu o valabilitate de 12 luni. De asemenea, consilierul primește un cont special care îi permite să activeze licențele elevilor într-o interfață simplă. Elevii își pot împărtăși rezultatele cu consilierul, iar rezultatele pot servi drept bază pentru consiliere ulterioară.

Conturi cu licențe  Prețul pentru valabilitatea de 12 luni
   1 licență      50 Lei
  50 licențe  2 250 Lei
100 licențe  4 900 Lei
500 licențe 21 250 Lei

Ești interesat? Completează formularul următor pentru a primi mai multe informații.

Doriți să aruncați o privire atentă la Salmondo și să aflați ce conține aplicația sau să discutați despre utilizarea ei în practica dvs. de zi cu zi? Vom fi fericiți să programăm o întâlnire virtuală cu dvs. și să utilizăm ecranul comun pentru a introduce aplicația și a discuta despre oricare dintre întrebările dvs. Completați acest formular simplu pentru a fi de acord cu un moment care vi se potrivește.

Prin trimiterea unui mesaj, recunoști că SC Edutrack SRL, în calitate de operator de date cu caracter personal, va prelucra datele cu caracter personal rezultate din solicitarea ta în scopul de a răspunde la o întrebare și de a comunica între ele. Mai multe informații despre procesare poți găsi aici.

Contact pentru școli și consilieri

Dacă ai orice întrebări suplimentare, nu ezita să contactezi managerul nostru.