Pentru părinți


Copilul tau este pe cale sa aleaga o universitate? Vrei sa il ajuti sa aleaga cariera potrivita? Ti-ar placea sa aleaga un domeniu in care isi va folosi talentele si de care se va bucura? Salmondo este un mod ideal de a-i putea sprijini in luarea deciziilor.

Cum poate Salmondo sa ajute?


Multumita testelor de personalitate, motivatie si interes, pregatite de psihologii cehi si consilieri in cariera, copilul dvs. va obtine o imagine mai completa asupra lor.


Ei vor intelege mai bine care este rolul vietii si cariera care ar fi cea mai potrivita pentru ei , dar si care profesii si domenii de studiu ar fi cele mai potrivite.


In baza de date a profesiilor si universitatilor, exista informatii despre optiunile de studiu specifice profesiilor pentru domeniul ales.

Isi vor planifica viitorul si obiectivele specifice pentru acesta. Aplicatia ii poate motiva sa isi atinga obiectivele.


Garantam calitatea testelor si instrumentelor noastre. Daca nu sunteti multumit de rezultate, vom fi bucurosi sa le discutam cu dvs. sau cu copilul dvs. Putem chiar sa returnam banii pentru versiunea completa a Salmondo. Nu trebuie sa va faceti griji pentru banii dvs.


Mai multe despre cum functioneaza Salmondo

Ce spun expertii despre noi?


Cum pot luat Salmondo pentru fiul sau fiica mea?


"Fara nicio surpriza"
Lasati-i sa creeze un cont Salmondo, iar apoi poti activa versiunea full pentru ei. Puteti plati online cu cardul de credit sau prin transfer bancar.

"Cu o surpriza"

Scrieti-ne adresa noastra de e-mail principala  info@salmondo.cz tspunandu-ne ca esti interesat de un certificat cadou. Va vom trimite informatii pentru un transfer bancar. Cand platiti, va vom trimite un e-mail cu un certificat cadou si un cod de activare care poate fi folosit ca si cadou. Pretul pentru ambele versiuni este de 690 Kc. Obtine mai multe informatii despre versiunea full a lui Salmondo

 
Incercati versiunea noastra de testare pentru a vedea cum functioneaza Salmondo si cum va poate ajuta copilul.
Creeaza un cont gratuit


Salmondo la scoala ta?

Ne straduim sa extindem Salmondo, astfel incat beneficiile sale sa poata fi folosite de cat mai multi studenti in consilierea in cariera si in scolile secundare. Prin urmare, permitem scolilor sa achizitioneze elevilor o multilicenta rentabila, astfel incat Salmondo sa poata fi folosit de consilierii educationali in practica lor.
Tibor Kučera

Consilierii de la scoala dvs. nu folosesc Salmondo pentru a sfatui studentii? Daca va place Salmondo si credeti ca ar trebui sa faca parte din consilierea de la scoala dvs. trimiteti-ne detaliile scolii dumneavoastra. Suntem fericiti sa va contactam pentru a va oferi oferta de cooperare.

Contact pentru parinti
Ing. Tibor Kučera
tibor@salmondo.cz