1. Află mai multe despre tine

Încearcă teste noastre psihologice de personalitate, interese și motivație

2. Creează o viziune

Află mai multe despre chestionarele noastre și creează-ți propriul plan

3. Motivează-te

Amintește-ți de obiectivele tale și mergi înainte
Cel mai bun mod de a descoperi Salmondo este sa îl încerci: încearcă Salmondo!


Arhitectura Salmondo se bazează pe o bună practică de consiliere în carieră și constă în trei capitole - Cunoaștere, viziune și activitate. Fiecare capitol include module constitutive - funcții individuale, teste psihologice sau domenii tematice.

1. Cunoaștere

O serie de teste psihologice și unelte care te vor ajuta să te cunoști pe tine mai bine și să găsești o carieră care ți se potrivește, domenii de studiu care se potrivesc personalității, motivației și valorilor tale.

Teste psihologice de personalitate și interes
O combinație de teste și chestionare pentru alegerea carierei. Un test nu va putea spune cine să fii, dar o combinație de mai multe teste alese în mod adecvat îți poate sugera în ce rol te poți simți fericit.

Metode pozitive-psihologice și manageriale
Acestea sunt tehnici care sunt populare iî coaching și consiliere. Acestea te vor ajuta să clarifici și să îți folosești ideile despre tine și experiențele pentru o dezvoltare ulterioară. Mai mult decât atât, vei lucra în continuare cu răspunsurle tale prin metodele Salmondo.


2. Viziune

Cu ajutorul unor tehnici psihologice și manageriale, vei crea o viziune despre cine dorești să fii în viitor și să planifici cum să ajungi în acel punct.

Așteptări profesionale
Chestionarele se concentrează pe experiența ta profesională și ideile despre viața de muncă vor sugera ceea ce trebuie să iei în considerare la formularea viziunii tale. Baza noastră de date despre universități te va ajuta să afli mai multe despre studierea la o universitate

Crearea unui plan
Vei crea o imagine despre viața pe care dorești să o traiești și cum dorești să atingi acel punct. Vei stabili pași realiști (obiective SMART) datorită cărora îți vei face viziunea realitate.
 


3. Activitate

Dacă ai o idee bună și un plan adecvat, atunci diferența dintre a avea succes și a eșua este perseverența și eficiența

Coaching
Pentru a-ți atinge obiectivele, va trebui să observi și să evaluezi progresele pe măsură ce le atingi. Este vorba despre evaluări și coaching GROW, care te vor ajuta să identifici și să elimini obstacolele care te împiedică să îți atingi obiectivele.

Motivație și inspirație
Te vom sprijini în călătoria ta și vom prelucra subiecte relevante legate de studiile, psihologia sau domeniul tău și îți vom oferi inspirație continuă pentru a-ți continua activitatea și dezvoltarea personală.