Alegerea căii potrivite poate fi dificilă. Haide să o facem mai ușoară.

Salmondo este un instrument online inovator de consiliere și orientare în carieră pentru elevi.

ilustrativní obrázek

Ce este Salmondo?

ilustrativní obrázek
Salmondo este o aplicație web destinată elevilor de liceu care îi ajută să ia cea mai bună decizie posibilă cu privire la traseul educațional și pentru viitoarea lor carieră. Testele psihologice și alte instrumente din Salmondo îi ajută pe elevi să descopere ce cariere și domenii de studiu se potrivesc cu personalitatea, interesele și punctele lor forte. Ulterior, Salmondo îi ajută să-și planifice cariera și obiectivele personale și îi sprijină să lucreze continuu la implinirea lor.

Efect dovedit

91 %

dintre elevi confirmă că Salmondo i-a ajutat să-și aleagă traseul educațional și i-a indrumat în alegerea carierei.

86 %

dintre elevi recomandă Salmondo prietenilor și colegilor.

Fii partenerul nostru!

ilustrativní obrázek
sipka
Peste 20.000 de elevi din sute de școli din Republica Cehă folosesc deja Salmondo pentru a lua decizii mai bune cu privire la cariera lor. Acum puteți beneficia de această platformă și în România. Căutăm oportunități de a introduce instrumentul nostru în cât mai multe școli și căutăm parteneri care ne pot ajuta.
sipka
Dacă ești consilier școlar sau de carieră, psiholog, distribuitor în educație sau ești pur și simplu interesat de Salmondo, te invităm să încerci versiunea demo a instrumentului nostru și să discutați posibila dvs. cooperare cu noi!
Solicită demo-ul Contacteaza-ne!