Despre Salmondo

Povestea Salmondo a început în Cehia, unde trei tineri au experimentat cum este să ai parte de un drum în carieră greu și nesatisfăcător. După o reuniune cu toți colegii din liceu, s-au reîntâlnit și au descoperit că fiecare din ei au experimentat cum e să faci o muncă pentru altcineva și cât de neplăcut este să petreci mult timp făcând lucruri fără să ai vreo satisfacție. Soluția pe care au găsit-o a fost să creeze Salmondo, o platformă care să ofere consiliere în carieră prin care tinerii să își poată face un traseu educațional potrivit personalității lor. Desigur, nu sunt singurii care lucrează la indeplinirea viziunii tale. Programul Salmondo a fost pregătit cu o echipă de dezvoltatori entuziaști. Acordând o atentie deosebită părții experte din Salmondo. Consultăm conceptul Salmondo și creăm instrumentele, metodele și testele psihologice în colaborare cu psihologi cu experiență care sunt cei mai buni în domeniul lor.

Echipa Salmondo din Cehia

Adam
manager

Fotografie - Adam Benkovič

Tibor
marketing

Fotografie - Tibor Kučera

Libor
business

Fotografie - Libor Vošický

Salmondo în ROMÂNIA

Reprezentantul Salmondo în România:

Photo - Hlenschi Ana-Maria

Hlenschi Ana-Maria

Manager

Când mă gândesc la procesul de consiliere și orientare în carieră îmi amintesc de perioada în care eram încă pe băncile liceului și simțeam presiunea ce se punea pe mine și pe toți colegii mei. Acea presiune de a alege cât mai rapid și clar facultatea și domeniul de studiu care urma să ne imprime în Curriculum o profesie. Nu am avut nici un sprijin, dar totuși trebuia să luăm o decizie.

Când stau și privesc înapoi în timp conștientizez faptul că dacă aș fi avut acest instrument la dispoziție, cu siguranță m-as fi simțit mult mai sigură pe mine și mai motivată să îmi fac un plan de carieră.

Acesta a fost factorul motivator pe baza căruia am implementat Salmondo în România. Fiecare elev de liceu ar trebui să aibă această soluție eficientă, interactivă și interesantă la problema cu care se confruntă cel mai mult în această perioadă: alegerea viitorului traseu educațional sau ocupațional.

Platforma a fost special concepută pentru a oferi tinerilor ghidajul și sprijinul de calitate de care au nevoie, iar asta mă motivează acum să transform consilierea în carieră într-un proces interactiv prin care să treacă fiecare elev care are nevoie.